YOZGAT / SORGUN - Fevzi Çakmak İlkokulu

Öğrencilerimizden Kanguru Matematik ve Fen Yarışmasında Büyük Başarı

Uluslararası  Kanguru Matematik Derneği Türkiye Temsilciliği tarafından uluslararası düzeyde gerçekleştirilen, öğrencilerimizin Fen Bilimleri ve Matematik derslerinde edindikleri becerileri Ulusal ve Uluslararası düzeyde sergilemelerini sağlamak amacıyla girmiş oldukları, 3970 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen 2024 Kanguru Fen Yarışmasında 3-A Sınıfı öğrencilerimizden Elif ÜNAL soruların tamamına doğru cevap verip 1. olarak, Ömer Samet KANDEMİR 1 yanlışla 63. Olarak final sınavına girmeye hak kazanmışlardır. Elif ÜNAL Kanguru Matematik Yarışmasının birinci aşamasını da geçip final sınavına girmeye hak kazanmıştır.

Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenimiz İjla TÜRK'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

22-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 15:48 - Görüntülenme: 41